19-08-14

Goudprijs rond $ 1300 per troy ounce

De goudprijs ging op vrijdagmiddag in de tussentijd terug naar rond de $ 1290 per troy ounce. Dit kan zijn veroorzaakt door een groter aantal verkooporders. Na de rapportage over de vermeende vernietiging van een Russische gewapende konvooien door Oekraïense troepen op Oekraïense bodem, kan de goudprijs terug te krijgen en grotendeels rond $ 1300 per troy ounce citeerde vanmorgen. Echter, hernieuwde druk opbouwt als gevolg van de sterk stijgende aandelenmarkten. In het kielzog van goud en zilver sterk gedaald op vrijdag onder druk en daalde tot rond de $ 19,5 per ounce, wat neerkomt op een twee-maanden laag. Vanmorgen is de prijs blijft op dit niveau.
Palladium heeft echter 900 USD per troy ounce, een 13-jaar hoog bereikt.
In het geval van goudkoers steeg in de week die eindigde op 12 augustus, de speculatieve netto long posities aan 116.400. Contracten (+ 28%). De posities worden verwacht als gevolg van de prijsdaling sindsdien zijn afgesloten weer enigszins.

04:16 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-04-14

Goudprijs verliest $ 13 / oz in 0,1 seconden

De goudprijs gesloten gisteren handel in New York onveranderd op $ 1,302 / oz . Vanmorgen is de prijs van goud in de handel in Shanghai en Hong Kong na en is momenteel de handel op $ 1,296 / oz bij de vorige dag level . De goudwinning aandelen geven iets wereldwijd nach.Von de wereldwijde financiële crisis te kraken - up boom (boom ramp ) Goudprijs valt op 15 april om 08:26 uur en 46,3 seconden en 46,4 seconden en 8:26 van 1.297 tot $ 1.284 / oz . Na de handel wordt opgeschort gedurende 10 seconden en at 8:26 klok en 56,4 seconden op $ 1,291 / oz weer aufgenommen.Für een goudprijs daling tot $ 1,050 / oz ultimo Goldman Sachs voert de volgende argumenten : 1 - Weer-gerelateerde economische herstel in de VS , 2e lagere vraag in China als gevolg van verminderde kredietverlening betreft 3 afnemende internationale Spannungen.Kommentar : op 15 april , 8:26-08:26 en 46,3 seconden en 46,4 seconden hebben noch de Amerikaanse economie aan het herstellen is , de krediet betreft in China is nog steeds vermindert de crisis in Oekraïne ontspannen . We hebben al gereageerd op de 24/03/14 op het betoog van Goldman Sachs : "Hoewel de argumenten van Goldman Sachs houdt zich niet bezig , de prognose van Goldman Sachs als kenner en belangrijke speler in de internationale papier goud markten , de werkelijke redenen voor toch mag niet worden overhaast weggegooid weet goudprijs bewegingen en kan invloed hebben op deze verwacht " . Edelmetaal markten op euro basis is de prijs van goud op een onveranderde dollar lichtjes ( huidige prijs 30.175 € / kg , de dag voor 30 261 € / kg ) . Op 18:07:11 , had de goudprijs de voorlopige doelstelling van 1.600 USD / oz overschreden en werd daarmee geëvalueerd eerst in meer dan 20 jaar , weer eerlijk. Dankzij prijsverhogingen en de uitbreiding van het krediet bedraagt ​​de reële waarde van de goudprijs nu is gestegen tot $ 1,800 / oz . Met de aanhoudende volatiliteit op de ontwikkeling van de financiële markten een prijsklasse 1700-1900 $ / oz wordt gerechtvaardigd door de aankoop van de huidige macht. Onder $ 1,700 / oz goudprijs blijft ondergewaardeerd , meer dan 1900 $ / oz (afhankelijk van de koopkracht ) begint een relatieve overwaardering . Bij een goudprijs van circa $ 1800 / oz Gold veel producenten winstgevend kunnen groeien en goudproductie dat de algehele prestaties op langere termijn . Met een goudprijs van $ / oz in 1700 goudproductie zal afnemen op de middellange termijn . Vanwege het gebrek aan investeringen alternatieven , is het raadzaam volledig belegd te blijven aan het begin van een waarschijnlijke overdrijving fase in goud , zilver en edelmetalen voorraden. Met de negatieve sinds het begin van 2011 de rapportage van de zwakke handen uit de goudmarkt werden verkocht , mag worden verwacht dat na de sell -off in de afgelopen maanden van 2014 opnieuw met een meer stabiele en vriendelijke prijzen .

18:45 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-01-14

Gouden stieren verliezen geloof in allure edelmetaal's

Hier is een activiteit voor de mean-spirited : lezen wat analisten zeiden over goud een jaar geleden .

Bijna alle geloofde dat de metalen zou stijgen in 2013 , volgens het jaarlijkse onderzoek van de London Bullion Market Association . Zelfs de meest conservatieve zaag enige kleine dalingen . " Wij blijven goud stieren , " Joni Teves van UBS zei in een mening die wordt gedeeld door velen. Analisten uitgegeven een gemiddelde prijs prognose van $ 1753 per troy ounce .

In plaats daarvan , goud gemiddeld $ 1411 , lijdt zijn eerste jaar neer in 13 en slechtste jaar sinds 1981 . Door oudejaarsavond de prijs was $ 1202 .

De ineenstorting heeft de reputatie van goud gehavend als een winkel van waarde . Toch zijn er veel factoren die analisten als belangrijk voor de markt zag uitgekomen . De les is dat het mogelijk is om de context goed te krijgen en nog steeds de prijs volkomen verkeerd .

Goud , misschien meer dan andere activa , afhankelijk van het marktsentiment . Voor een product dat wordt gehouden , niet verteerd , attitudes voorop staan. " Goud prijzen zijn wat ze zijn, omdat het geloof van beleggers , " zegt Jeffrey Christian , managing partner van CPM Group , een consultancy grondstoffen .

Zoals analisten zoeken naar logische verklaringen voor de bewegingen van goud , beleggers zijn hun eigen krachtige hefboom prijzen zoals ze kopen en verkopen baren, munten of edelmetaal backed exchange traded funds . Dit is niet het geval in andere grondstoffen , waar speculanten algemeen voorkomen bezitten fysieke voorraden . Dus gissen toekomstige goudprijs is evenzeer een kwestie van wichelroede het geloof van beleggers meten gedolven productiekosten of invoerbeperkingen in India .

Analisten dachten - of dachten dat beleggers zouden geloven - dat monetaire stimulering ontketend door de centrale banken de waarde van valuta's zou eroderen , waardoor harde activa zoals goud meer waard . Zoals de Federal Reserve begonnen aan haar eerste twee rondes van kwantitatieve versoepeling in 2008 en 2010 , goud steeg snel . Het stond in de rede dat een derde ronde nog meer bullish zou zijn .

" Goud moet steun van lopende ruime monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve en andere centrale banken af te leiden , " James Steel , analist bij HSBC , vertelde de LBMA onderzoek afgelopen januari .

Maar toen de Fed lanceerde " QE3 " in september 2012 , goud was al een jaar voorbij zijn all-time high en ging lager. Agressieve stimulus Japan in het kader van Shinzo Abe ook niet om de val te arresteren .

Goud was al geslagen voordat Fed-voorzitter Ben Bernanke schetste zijn denken over hoe te vertragen QE3 . Wanneer de Fed uiteindelijk goedgekeurd een taperingprogramma vorige maand , is gekoppeld de aankondiging met een toezegging de rente naar beneden te houden . In theorie zou dit hebben versterkt goud. Dat gebeurde niet.

http://degoudkoers.com

18:05 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |