18-04-14

Goudprijs verliest $ 13 / oz in 0,1 seconden

De goudprijs gesloten gisteren handel in New York onveranderd op $ 1,302 / oz . Vanmorgen is de prijs van goud in de handel in Shanghai en Hong Kong na en is momenteel de handel op $ 1,296 / oz bij de vorige dag level . De goudwinning aandelen geven iets wereldwijd nach.Von de wereldwijde financiële crisis te kraken - up boom (boom ramp ) Goudprijs valt op 15 april om 08:26 uur en 46,3 seconden en 46,4 seconden en 8:26 van 1.297 tot $ 1.284 / oz . Na de handel wordt opgeschort gedurende 10 seconden en at 8:26 klok en 56,4 seconden op $ 1,291 / oz weer aufgenommen.Für een goudprijs daling tot $ 1,050 / oz ultimo Goldman Sachs voert de volgende argumenten : 1 - Weer-gerelateerde economische herstel in de VS , 2e lagere vraag in China als gevolg van verminderde kredietverlening betreft 3 afnemende internationale Spannungen.Kommentar : op 15 april , 8:26-08:26 en 46,3 seconden en 46,4 seconden hebben noch de Amerikaanse economie aan het herstellen is , de krediet betreft in China is nog steeds vermindert de crisis in Oekraïne ontspannen . We hebben al gereageerd op de 24/03/14 op het betoog van Goldman Sachs : "Hoewel de argumenten van Goldman Sachs houdt zich niet bezig , de prognose van Goldman Sachs als kenner en belangrijke speler in de internationale papier goud markten , de werkelijke redenen voor toch mag niet worden overhaast weggegooid weet goudprijs bewegingen en kan invloed hebben op deze verwacht " . Edelmetaal markten op euro basis is de prijs van goud op een onveranderde dollar lichtjes ( huidige prijs 30.175 € / kg , de dag voor 30 261 € / kg ) . Op 18:07:11 , had de goudprijs de voorlopige doelstelling van 1.600 USD / oz overschreden en werd daarmee geëvalueerd eerst in meer dan 20 jaar , weer eerlijk. Dankzij prijsverhogingen en de uitbreiding van het krediet bedraagt ​​de reële waarde van de goudprijs nu is gestegen tot $ 1,800 / oz . Met de aanhoudende volatiliteit op de ontwikkeling van de financiële markten een prijsklasse 1700-1900 $ / oz wordt gerechtvaardigd door de aankoop van de huidige macht. Onder $ 1,700 / oz goudprijs blijft ondergewaardeerd , meer dan 1900 $ / oz (afhankelijk van de koopkracht ) begint een relatieve overwaardering . Bij een goudprijs van circa $ 1800 / oz Gold veel producenten winstgevend kunnen groeien en goudproductie dat de algehele prestaties op langere termijn . Met een goudprijs van $ / oz in 1700 goudproductie zal afnemen op de middellange termijn . Vanwege het gebrek aan investeringen alternatieven , is het raadzaam volledig belegd te blijven aan het begin van een waarschijnlijke overdrijving fase in goud , zilver en edelmetalen voorraden. Met de negatieve sinds het begin van 2011 de rapportage van de zwakke handen uit de goudmarkt werden verkocht , mag worden verwacht dat na de sell -off in de afgelopen maanden van 2014 opnieuw met een meer stabiele en vriendelijke prijzen .

18:45 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-04-14

Goudprijs onder druk : het einde van een investering klassieker ?

Goud staat in veel beleggers zijn nog steeds in hoge vraag . In het afgelopen jaar is de prijs van goud , maar haperde weer . Dit brengt de samenzwering theoretici op het plan . Is de goudprijs correctie is het resultaat van een grootschalige Short - aanval geweest of verloren het edelmetaal te schitteren heeft opgelopen? En zijn virtuele valuta's zoals Bitcoins misschien de betere goud?

Maandenlang regelmatig circuleren samenzweringstheorieën over Short aanvallen op de goudprijs . Zijn ze meer dan alleen maar geruchten ?

Ik denk het wel , omdat het steeds hetzelfde , grote hoeveelheden goud zijn te koop Unlimited geplaatst in het commerciële systeem, dan tegenspreekt dat elk gezond verstand. Elke oma die gaat naar haar bankier aan een T - delen te verkopen , vertel hem een limiet. Het feit dat mensen invoeren in het verkoopsysteem honderden tonnen goud zonder beperking , natuurlijk , was dan ook een "slechte nasmaak " . Zeker als zoiets gebeurt vrijdagmiddag door 15 uur wanneer de grote dealer van Azië zitten in de karaokebar en Europese handelaren stilgelegd hun computers en openen hun avond bier . Bewijs van manipulatie is er echter niet . Hoofd gevoel, hart en de hersenen zeggen een, maar zelfs dat is zo geschroefd in de cursussen .

AC van de duur , maar eh niet om dergelijke manipulaties te houden, maar meestal. We zullen binnenkort weer nieuwe recordprijzen voor goud ?

DL deze moet je nagaan hoe de prijs van goud wordt geproduceerd . Ik heb liever dit , zoals de vergelijking met de boeren op het platteland . Als je 100 mensen in een dorp en 100 eieren , zullen ze het eens over een prijs - bijvoorbeeld 10 cent. Dan heeft iedereen een ei bij het ontbijt en de zaak is in orde . Maar als ik moet slechts 80 eieren omdat de vos een paar kippen heeft gescheurd , zou de prijs moeten logisch stijgen.

In goudhandel , het is ook waar dat 20 dorpelingen zijn er blij mee , als ze krijgen voor hun geld een briefje op de " ei " het zegt . Als mensen zeggen , maar op een gegeven moment , ik wil niet dat een stuk papier , maar echt goud , er problemen zijn . En in goud handel op de Comex , de snelheid van de juiste goud papier goud is ongeveer 1:110 . Als klanten willen uiteindelijk echt goud , maar een blikje van 110 mensen krijgen een billet dus . De anderen moeten tevreden zijn met hun etiketten op . In principe , dit is wat maakt de Comex , anders dan als sommige financiële investeerder bouwt een piramidespel . Wanneer dit kaartenhuis uiteindelijk instort en de prijs op een echte markt is in opkomst , dat wil zeggen uitsluitend door vraag en aanbod , dan is de prijs van goud zal er heel anders uitzien . Dan kan het ook heel goed dat een andere nul achter is het.

14:21 Gepost door Bobby Proctor | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |