28-11-13

Manipulatie van de goudprijs in het vizier

Duitse BaFin financiële onderzocht in aanvulling op de mogelijke betrokkenheid van banken bij de manipulatie van internationaal belang rente ook onregelmatigheden in de dagelijkse waarde van het goud en zilver prijzen in Londen .

Duitse BaFin financiële onderzocht in aanvulling op de mogelijke betrokkenheid van banken bij de manipulatie van internationaal belang rente ook onregelmatigheden in de dagelijkse waarde van het goud en zilver prijzen in Londen . " Het onderzoek is nog gaande voor enkele maanden en nog wel op ", aldus een woordvoerder van BaFin in Bonn . De enige bank van de Bondsrepubliek , die deelnemen zilver prijzen in de dagelijkse waarde van goud en is de Duitse bank .
Echter , de namen van de bij het onderzoek betrokken banken wilden niet de BaFin woordvoerder noemen . Ook de status van het onderzoek , de spreker van het Financieel niet melden en verwees naar de verplichting van de Autoriteit .
De wereldmarktprijs van goud wordt elke ochtend en middag dagelijks vastgesteld in Londen op een moment . De Londense Edelmetaal markt ondervraagd over een groep van vijf banken . Deze omvatten naast de Deutsche Bank , de Britse bank Barclays reus , Bank of Nova Scotia , HSBC Bank USA en het Franse Societe Generale . Bij de dagelijkse run zodra het bepalen van de prijs van zilver act met drie banken : Duitse Bank , Bank of Nova Scotia en HSBC Bank USA .
De Duitse bank heeft lang in de bezienswaardigheden zijn op verdenking van betrokkenheid bij de manipulatie van de internationaal belangrijke rentetarieven Libor en Euribor . De Libor is het rentetarief waartegen banken lenen de City of London geld aan elkaar. De Euribor is een rentevoet voor contante transacties in de valuta Euro .
Rentevoeten worden dagelijks vastgesteld door banken. Van de hoogte over thuis en consumenten leningen en andere financiële producten zijn onderworpen . Als deze verwijzing rentestanden kan betekenen hogere kosten voor de consument. Het schandaal over de manipulatie van internationale rentetarieven werd vorig jaar bekend door onthullingen over de Britse bank Barclays reus . Bij de affaire een groep van internationale financiële groepen wordt betrokken .

12:10 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-13

Goudprijs duwtjes zijwaarts , markt wacht op Fed minuten

Prijzen voor edele metalen werden opzij duwen aan het begin van de week , met weinig chauffeurs voorsprong op de belangrijkste releases later in de week .
De goudprijs was laatst op $ 1,284.65 / 1,285.45 per ounce , een daling van $ 4,50 op de vorige sessie is dicht , maar nog steeds stevig binnen het bereik van vorige week .

" Headline risico's in overvloed met de FOMC 29-30 oktober notulen zal worden uitgebracht en verschillende Fed -leden gepland om te spreken , " zei UBS -analist Joni Teves . " Goudprijs actie zal worden gedreven door aanwijzingen over de richting van het monetaire beleid , met name op het waarschijnlijke tijdstip van taps en potentiële veranderingen in voorwaartse begeleiding op de tarieven . "
Goud prijzen worden consolideren in de tussentijd , met beperkte interne drivers en nauwelijks duidelijke richting , voegde ze eraan toe .

"In de afgelopen maand of zo, is de goudmarkt is het nemen van signalen van valuta's ," zei ze .
In valuta , de euro kroop hoger tegen de dollar , het toevoegen van een tiende van een cent om 1,3504 .

In aandelen , is de Nikkei verliest terrein , terwijl de Hang Seng kreeg bijna drie procent . In Europa , de Dax was op, maar de FTSE 100 was fractioneel lager .

In data , Chinese gemiddelde nieuwe huizenprijzen in 70 steden stegen voor de negende maand op rij in oktober een nieuwe high .
In Europa wordt gehouden met de EU huidige gleed tot € 13700000000 van 17,9 miljard euro, een verstorende verwachtingen voor een stijging tot 18,3 miljard euro , hoewel de handelsbalans van de regio steeg tot € 14300000000 van 12,3 miljard euro geraamd.

De Amerikaanse TIC lange termijn aankopen index en de NAHB woningmarkt marketing index zijn zowel te wijten vanmiddag ; beide worden gezien verbeteren lichtjes .

16:33 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) | Tags: goud |  Facebook |

01-11-13

Goudprijs blijven depressief voor de tweede jaar in 2014 : poll

Goud zou blijven steken op lagere niveaus in 2014 na het posten van zijn eerste jaarlijkse verlies in meer dan een decennium van dit jaar, toen investeerders , aangemoedigd door een verbetering van de mondiale economie , gesneden holdings , een Reuters- enquête bleek op donderdag .
Prijzen zijn waarschijnlijk aanzienlijk meer zwakte van het huidige niveau echter zien als zware liquidatie door beleggers vertraagt ​​, analisten gezegd .
De enquête van 22 analisten uitgevoerd deze maand terug een gemiddelde prognose voor goudprijs in 2014 van $ 1,322.50 per ounce .
Die dicht bij goud huidige niveau van $ 1.335 per ounce , en niet ver van de gemiddelde prognose terug voor het vierde kwartaal van 1325 $ per ounce te spotten .
Fysieke markten naar verwachting enige steun te bieden , met lagere prijzen gezien het stimuleren van de vraag naar juwelen en het terugdringen van afval aanbod , terwijl de stroom van nieuw gedolven goud kan worden verlaagd als de prijzen dalen in de richting van de productiekosten .

Goud prijzen zullen naar verwachting gemiddeld $ 1420 per ounce dit jaar , een stijging van een prognose van $ 1,410.75 per ounce terug in een soortgelijk onderzoek drie maanden geleden .
Goud daalde naar een in de buurt van drie jaar dieptepunt van $ 1,180.71 per ounce in juni als investeerders geliquideerde deelnemingen van producten als goud - backed exchange-traded funds , grotendeels op speculatie dat de Federal Reserve werd ingesteld op taper haar monetaire stimuleringsmaatregelen.

14:11 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |