18-11-13

Goudprijs duwtjes zijwaarts , markt wacht op Fed minuten

Prijzen voor edele metalen werden opzij duwen aan het begin van de week , met weinig chauffeurs voorsprong op de belangrijkste releases later in de week .
De goudprijs was laatst op $ 1,284.65 / 1,285.45 per ounce , een daling van $ 4,50 op de vorige sessie is dicht , maar nog steeds stevig binnen het bereik van vorige week .

" Headline risico's in overvloed met de FOMC 29-30 oktober notulen zal worden uitgebracht en verschillende Fed -leden gepland om te spreken , " zei UBS -analist Joni Teves . " Goudprijs actie zal worden gedreven door aanwijzingen over de richting van het monetaire beleid , met name op het waarschijnlijke tijdstip van taps en potentiële veranderingen in voorwaartse begeleiding op de tarieven . "
Goud prijzen worden consolideren in de tussentijd , met beperkte interne drivers en nauwelijks duidelijke richting , voegde ze eraan toe .

"In de afgelopen maand of zo, is de goudmarkt is het nemen van signalen van valuta's ," zei ze .
In valuta , de euro kroop hoger tegen de dollar , het toevoegen van een tiende van een cent om 1,3504 .

In aandelen , is de Nikkei verliest terrein , terwijl de Hang Seng kreeg bijna drie procent . In Europa , de Dax was op, maar de FTSE 100 was fractioneel lager .

In data , Chinese gemiddelde nieuwe huizenprijzen in 70 steden stegen voor de negende maand op rij in oktober een nieuwe high .
In Europa wordt gehouden met de EU huidige gleed tot € 13700000000 van 17,9 miljard euro, een verstorende verwachtingen voor een stijging tot 18,3 miljard euro , hoewel de handelsbalans van de regio steeg tot € 14300000000 van 12,3 miljard euro geraamd.

De Amerikaanse TIC lange termijn aankopen index en de NAHB woningmarkt marketing index zijn zowel te wijten vanmiddag ; beide worden gezien verbeteren lichtjes .

16:33 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) | Tags: goud |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.