01-11-13

Goudprijs blijven depressief voor de tweede jaar in 2014 : poll

Goud zou blijven steken op lagere niveaus in 2014 na het posten van zijn eerste jaarlijkse verlies in meer dan een decennium van dit jaar, toen investeerders , aangemoedigd door een verbetering van de mondiale economie , gesneden holdings , een Reuters- enquête bleek op donderdag .
Prijzen zijn waarschijnlijk aanzienlijk meer zwakte van het huidige niveau echter zien als zware liquidatie door beleggers vertraagt ​​, analisten gezegd .
De enquête van 22 analisten uitgevoerd deze maand terug een gemiddelde prognose voor goudprijs in 2014 van $ 1,322.50 per ounce .
Die dicht bij goud huidige niveau van $ 1.335 per ounce , en niet ver van de gemiddelde prognose terug voor het vierde kwartaal van 1325 $ per ounce te spotten .
Fysieke markten naar verwachting enige steun te bieden , met lagere prijzen gezien het stimuleren van de vraag naar juwelen en het terugdringen van afval aanbod , terwijl de stroom van nieuw gedolven goud kan worden verlaagd als de prijzen dalen in de richting van de productiekosten .

Goud prijzen zullen naar verwachting gemiddeld $ 1420 per ounce dit jaar , een stijging van een prognose van $ 1,410.75 per ounce terug in een soortgelijk onderzoek drie maanden geleden .
Goud daalde naar een in de buurt van drie jaar dieptepunt van $ 1,180.71 per ounce in juni als investeerders geliquideerde deelnemingen van producten als goud - backed exchange-traded funds , grotendeels op speculatie dat de Federal Reserve werd ingesteld op taper haar monetaire stimuleringsmaatregelen.

14:11 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.