20-02-12

Goudprijs omhoog schieten maar de consumenten zonder voldoende verzekering

Verzekeringen worden verondersteld ons te beschermen in het geval van een verlies, maar de consumenten vinden ze niet de werkelijke waarde van hun sieraden terug te verdienen wanneer het is verloren of gestolen.

Als je verliest een waardevol sieraad, krijgt u geen een gelijkaardig model ring, tenzij uw administratie up to date is. Sieraden claims werken niet zoals de meeste autoverzekering claimt waar je normaal gesproken krijg je een cheque aan de vervanging van een vergelijkbaar merk en model auto dekken als uw voertuig is total-loss.

Ik had niet over nagedacht totdat het toevallig een vriend van ons ", zegt een consument met de naam Janelle.

De consument niet in staat om verloren of gestolen sieraden te vervangen

Tales of verlies en diefstal komen vaak voor in de sieraden bedrijf, maar er is een nieuwe laag van hartzeer dat de consument wordt op de harde manier leren.

"We iemand kent die verloor haar ring en toen ging ze naar een nieuwe ring te krijgen, moest ze een aanzienlijk bedrag te betalen omdat de waarde van goudprijs was gestegen," Janelle gezegd.
 
Ze zei dat verzekeringsmaatschappijen de bedrag te betalen op uw beoordeling, zelfs als het geen betrekking heeft op kosten van de vervanging van vandaag. Bijvoorbeeld, uw beoordeling zeggen van een paar jaar geleden, zegt de $ 300 en je verloor dat sieraad.

22:20 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |