14-10-11

Goudprijs: terugslag blijft

Europese inflatie in september zal worden uitgebracht in de ochtend. Er wordt verwacht een inflatie die gelijk is aan drie procent.
De Duitse inflatie gisteren gemeld in de goudmarkt kon niet het genereren van nieuwe impulsen. De salami wordt verwacht in september, waargenomen in veel materialen kan crashen inflatiedruk dalen licht. Hoewel de dollar zwak blijft tendens, het gele edelmetaal profiteerde van niet zo ver. Omdat er slechts een met het falen van de weerstanden in de range van 1.680 dollar en vanuit een technisch perspectief, de grafiek lucht, die nu bedreigd door een terugval in de richting van de steun zone. Dit vergroot het bereik van 1.600 dollar.
Op vrijdagochtend was er de goudprijs, met stabiele prijzen. Tot ongeveer 8.00 uur (EST), de prijs van de meest actieve futures verhandeld op goud om 0.80 naar $ 1,669.30 per ounce.

Ruwe Olie: een stabiele trend

Dalende aandelenkoersen in combinatie met een stijging in de olievoorziening in de VS hebben vertraagd de olieprijs.
In de afgelopen week geleid tot een scherpe stijging van de invoer van de bouw voorraden met 1,3 miljoen vaten, viel ook vanwege de raffinaderij capaciteitsbezetting op 84,2 procent tot het laagste niveau sinds mei. Bijzonder opvallend is de huidige sterke correlatie tussen de beurzen en de olieprijs. In de ochtend is de EU-handelsbalans voor de maand augustus gepubliceerd. In de namiddag, de beleggers zijn waarschijnlijk vooral geïnteresseerd in de VS retail nummers (14.30 uur). Volgens een Bloomberg-enquête van analisten, zij komen in september ten opzichte van de voorgaande maanden een stijging van 0,8 procent. Dit zou een merkbare verbetering ten opzichte van het vorige rapport, na stagnatie in augustus werd aangekondigd.

23:33 Gepost door Bobby Proctor in Goudprijs | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.