21-04-11

Zwakke dollar aankopen gegenereerd

Dankzij de stijgende olieprijzen en de zwakke dollar die ze neemt in de goudprijs nog steeds hogere prijs regio's. Ondertussen, goud gepost zijn zesde opeenvolgende jaar van het dagelijks krijgen.
Voor de psyche van de beleggers, zou het zeker nuttig zijn indien de gele edelmetaal zou verdedigen voor het lange paasweekend, het merk met succes vanaf 1.500 dollar. Voor investeerders uit de eurozone, is de situatie enigszins anders dar. De sterke prestaties van de euro heeft geleid tot het feit dat op basis van de euro tot dusver geen nieuwe record werd gevestigd. De problemen in de VS, met beleggers nu duidelijk een sterkere nadruk op ervaring, na het ratingbureau Standard & Poor's heeft gedreigd op maandag met een downgrade van de ratings. Sinds de Amerikaanse Federal Reserve om de inflatie geeft niet de hoogste prioriteit te bestrijden, moet men niet verbaasd zijn dat beleggers steeds meer hun geld investeren, ondanks het ontbreken van rente en dividend betalingen in edele metalen als goud en zilver.
Op donderdag ochtend was er de goudprijs met aantrekkelijke prijzen. Tot ongeveer 08:30 uur (GMT), de prijs van de meest actief verhandelde futures-contract op goud (juni) op 7,20 tot $ 1,506.10 per troy ounce.

22:18 Gepost door Bobby Proctor in Financieren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.